Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 01.03.2016

ДП «Держзовнішінформ» сприяє залученню інвестицій у видобувну галузь

Презентація Національного стенду на Форумі PDAC, що пройде у Торонто 6-9 березня, відкриває для українських компаній нові можливості для співпраці і створює об'єктивні передумови і можливості експорту не тільки на ринок Канади, а й усього світу. PDAC  –  Міжнародний форум Асоціації гірників і старателів Канади  –  найбільш масштабний світовий захід добувної та геологорозвідувальною галузей. ДП «Держзовнішінформ» є першим за 84-річну історію проведення Міжнародного форуму офіційним експонентом від України.

В рамках форуму «ДП «Держзовнішінформ» разом з  Канадсько-Українською торговою палатою проведе круглий стіл «Україна-Канада: перспективи видобувної галузі та супутніх послуг». У круглому столі на боці української делегації, окрім ДП «Держзовнішінформ» та ТОВ «ВТС Консалтинг», також візьмуть участь та представлять свої підприємства та продукцію ТОВ «Майнінг Мінералз», ДП «Львіввугілля», ТОВ «Бурова компанія Горизонти».

Також  в рамках круглого столу буде організовано B2B перемовини.

За підтримки юридичного партнера українського стенду ТОВ «ВТС Консалтинг» www.wts.ua,  ДП «Держзовнішінформ» створило фаховий каталог “Ukraine Mining Guide”, що знайомить потенційних закордонних інвесторів з промисловими та ресурсними потужностями України. Каталог буде презентовано учасникам  Форуму PDAC.

У каталозі “Ukraine Mining Guide” представлені підприємства України: ДП «Об’єднана гірничо-хімічна компанія» www.umcc.com.ua, ТОВ «Майнінг Мінералз», підприємства Української асоціації виробників феросплавів www.ukrfa.org.ua:  ЗАО «Запорізький завод феросплавів», ПАТ «Нікопольський завод феросплавів»,  ПАТ «Орджонікідзевський гірничо-збагачувальний комбінат», ПАТ «Стахановський завод феросплавів», ПАТ «Марганецький гірничо-збагачувальний комбінат», ТОВ «Побузький феронікелевий комбінат». Крім цих підприємств, свою продукцію представляють ДП «Антонов» www.antonov.com , ТОВ «Елватех» www.elvatech.com , ПАТ «Крюківський вагонобудівний завод» www.kvsz.com.

У рамках форуму PDAC члени української делегації братимуть участь у заходах інвесторів, що традиційно проводяться Торонтською фондовою біржею з метою відбору інвестиційно привабливих технічних проектів з усього світу. Ми плануємо познайомитись із світовими стратегіями презентацій, щоб наступного року зацікавлені в інвестиціях підприємства України могли також стати повноправними учасниками світового форуму.