Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 23.08.2016

Корисно та смачно: на Поділ звезуть органічну продукцію зі всієї України

10 вересня на Контрактовій площі у Києві розпочне роботу восьмий Всеукраїнський ярмарок органічних продуктів. Свою смачну та корисну продукцію сюди звезуть фермери та підприємці з усієї України.

Відвідувачі матимуть можливість поласувати стиглими ягодами, фруктами та овочами. Любителям солодкого пропонуватимуть мед та повидло, які разом із свіжим органічним маслом можна буде намастити на теплий хліб або булочки із хрусткою скоринкою.

На вас чекатимуть дегустації ковбасок, смажених поросят, баличка та буженинКи, вершків, сиру та сметани. І все – українське, органічне!

А також – конкурси, розіграш призів під музику українських колективів.

Запрошуємо та чекаємо!

Організатор заходу Федерація органічного руху України, ДП «Держзовнішінформ» – інформаційний партнер. 

 

Співорганізатори: Асоціація «Біолан Україна», Іллінецький державний аграрний коледж, Всеукраїнська громадська організація «Жива планета».

 

Виставка пройде за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України, Міністерства екології та природних ресурсів України, Київської міської державної адміністрації, Швейцарської Конфедерації в рамках Проекту «Розвиток органічного ринку в Україні», Президентського фонду Леоніда Кучми «Україна».

 

Місце проведення: Київ, Контрактова площа, 2 (напроти Подільської РДА).

Час проведення: 10 вересня 2016 р., 09-00 – 19-00 год.

 

За додатковою інформацією можете звертатися:

Федерація органічного руху України,

тел. (044) 425-55-25 або е-mail: uaf@organic.com.ua

www.organic.com.ua      www.organic.ua      www.organicweek.in.ua