Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 01.06.2016

Розширення співпраці між ДП «Держзовнішінформ» та членами Американської торгівельної палати

1 червня у київському офісі Американської торгівельної  палати в Україні (ACC) група експертів ДП «Держзовнішінформ», очолювана директором підприємства Юрієм Лазоренко, зустрілась з компаніями – членами АТП.

Метою заходу стало ширення і поглиблення співпраці підприємства з ACC.

Модераторами зустрічі виступили Ігорь Даньков, старший менеджер «EY Україна», співголова комітету ACC з питань митної політики та Ольга Трифонова, старший менеджер «PwC Україна».

Після вітального слова віце-президента ACC в Україні Тетяни Прокопчук роботу основної сесії «Запитання-відповідь» відкрив директор ДП «Держзовнішінформ» Юрій Лазоренко. Презентуючи підприємство, він зазначив, що сьогодні ДЗІ є провідним інформаційно-аналітичним  центром у сфері зовнішньоекономічної діяльності, а також розповів про історію його створення, основні напрямки діяльності та  організаційно-економічні засади  роботи з клієнтами.

Учасники зустрічі отримали змістовні відповіді стосовно питань експертизи цінових умов угод з імпорту послуг та об’єктів інтелектуальної власності, цінових експертних висновків для митниці та  питань трансфертного ціноутворення.  Відповіді на запитання  надавали провідні фахівці ДП «Держзовнішінформ» начальник управління галузевих досліджень Олег Мельник, начальники відділів компанії Марина Семенова та Антон Порембський, заступник начальника відділу Ельдар Усманов.

Підсумком зустрічі стало обопільне рішення про розширення співпраці між ДЗІ та ACC.