Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 05.06.2018

В Україні відкрили ресурс для портових інвесторів

Адміністрація морських портів України (АМПУ) створила і запустила спеціальний ресурс для інвесторів, де зібрана повна інформація про реалізовані і перспективні проекти в портах країни – http://investinports.com/. Про це повідомив керівник АМПУ Райвіс Вецкаганс, виступаючи на Ukrainian Ports Forum-2018.

«Інвестиційний портал АМПУ створений спеціально для залучення інвесторів в українські порти. На цьому сайті об’єднана вся інформація, необхідна приватним інвесторам для прийняття рішення і для допомоги державним компаніям – для якісної роботи з потенційними інвесторами», – сказав Райвіс Вецкаганс.

Інвестиційний портал створений АМПУ з метою презентації інфраструктурних проектів в українській портовій галузі та залучення потенційних інвесторів в об’єкти портової інфраструктури.

Цільова аудиторія ресурсу – інвестори, які зацікавлені в розвитку свого бізнесу в українських портах і хочуть знайти партнерів для спільної реалізації проектів.

Для них інвестиційний портал відкриває безліч можливостей. По-перше, на сайті зібрана повна і актуальна інформація про морські порти України (вантажообіг, номенклатура вантажів, причальна і під’їзна інфраструктура, глибини і т.д. в розрізі кожного порту). Таким чином, потенційний інвестор може порівняти, проаналізувати і обрати порт, який відповідає його запитам.

По-друге, на сайті розміщені дані про інфраструктурні проекти, які вже реалізуються на території українських портів. Ці проекти можуть знаходитися на різних стадіях виконання, але бути відкритими для інвестування.

Джерело: uspa.gov.ua