Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 27.08.2015

ДП «Держзовнішінформ» стало членом EBA

25 серпня 2015 на зустрічі правління Європейської бізнес Асоціації (European Business Association) було прийнято рішення про прийняття до складу своєї організації в якості повноправного члена ДП «Держзовнішінформ».

Членство в EBA відкриває додаткові перспективи у побудові ефективних взаємовідносин з українськими експортерами та великим бізнесом, а також участь у процесі прийняття рішень на рівні Європейського Союзу через тісні робочі стосунки з Європейською Комісією та посольствами країн Європейського Союзу в Києві. Регулярні тренінги для персоналу, консультації для менеджменту, відкриті інтерактивні лекції на тему останніх трендів і успішних бізнес-кейсів посилять кадровий потенціал ДП «Держзовнішінформ».

Європейська Бізнес Асоціація була заснована в 1999 році як форум для обговорення та вирішення проблем, з якими стикаються бізнесмени в Україні. Ця ініціатива ділових людей, які побачили переваги та користь від спільних дій європейської бізнес спільноти в Україні, була підтримана Європейською Комісією. Сьогодні Європейська Бізнес Асоціація є провідною організацією міжнародного бізнесу в Україні та об'єднує близько 900 європейських, українських та міжнародних компаній.

ДП «Держзовнішінформ» – провідний інформаційно-аналітичний та експертний центр, що знаходиться у сфері управління Міністерства економічного розвитку і торгівлі України (заснований в 1996 р.). Компанія надає повний спектр інформаційних, аналітичних, дослідницьких та експертних послуг: експертизу зовнішньоекономічних контрактів, дослідження ринків, випуск інформаційно-аналітичних продуктів.