Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 25.09.2017

Канада й Україна активізуватимуть двосторонню торгівлю у сільськогосподарській, інформаційно-технологічній, енергетичній та авіакосмічній сферах

Прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо і Президент України Петро Порошенко під час зустрічі 22 вересня 2017 року у рамках «Ігор нескорених» у Торонто підтвердили міцні та тривалі зв’язки між Канадою й Україною та свою спільну відданість подальшому поглибленню двосторонніх відносин.

Про це повідомляє прес-служба Президента України.

«Цього року, коли ми відзначаємо 25-у річницю встановлення дипломатичних відносин між Канадою й Україною, ми аналізуємо важливі здобутки, яких було досягнуто з моменту нашої минулої зустрічі у Києві в липні 2016 року», – сказано в заяві Джастіна Трюдо і Петра Порошенка.

Також зазначається, що набуття чинності Угоди про вільну торгівлю між Канадою й Україною (УВТ) – історичний момент двосторонніх відносин.

«Ми віддані тісній спільній роботі над тим, щоб громадяни Канади й України могли якнайшвидше скористатися перевагами Угоди.

Завдяки імплементації цієї Угоди, ми сподіваємося активізувати двосторонню торгівлю між Канадою й Україною у сільськогосподарській, інформаційно-технологічній, енергетичній та авіакосмічній сферах. У рамках дворічного огляду УВТ ми вивчимо можливість розширення дії Угоди на додаткові сфери, такі як послуги та інвестиції», – йдеться в заяві прем’єр-міністра Канади і Президента України.

Прес-служба ДП “Держзовнішінформ”