Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 07.11.2017

Офіс із просування експорту запускає навчальну програму для експортерів EXPORT REVOLUTION. Ukraine

Офіс з просування експорту при Міністерстві економічного розвитку і торгівлі України запускає дворічну навчальну програму для експортерів EXPORT REVOLUTION. Ukraine. Програма розроблена спеціально для українських експортерів Інститутом маркетингу Естонії за підтримки Міністерства економічного розвитку і торгівлі України.

Про це повідомляє Мінекономрозвитку.

Навчальна програма поєднує онлайн-вебінари, а також групові онлайн та офлайн трекінги з розглядом конкретних кейсів компаній-учасниць, та завершиться навчальною поїздкою до Естонії.

Програма поділена на 2 рівні:

1– базовий – для експортерів-початківців, які не мають досвіду в експорті та лише планують експортувати (онлан-вебінари);

2 – просунутий – для компаній, які вже експортують та бажають покращити свої експортні результати, або ж знаходяться на етапі готовності до експорту (відеомодулі з домашніми завданнями і практичними онлайн та офлайн зустрічами, з розбором кейсів та домашніх завдань учасників, а також заключна поїздка до Естонії (участь у навчальному турі до Естонії в травні 2018 року передбачає самостійне покриття учасниками витрат на транспорт і проживання).

За 2 роки, на які розрахована програма, понад 1200 українських компаній зможуть покращити свої експортні знання та показники.

Прийом заявок на участь на обидва рівні програми (базовий та просунутий) розпочнеться на сайті Офісу з просування експорту при Мінекономрозвитку (https://epo.org.ua) з 7 листопада 2017 року і триватиме:

  • до 14 листопада 2017 року – для початкового рівня (можуть подаватися всі зацікавлені в експорті компанії);
  • до 17 листопада 2017 року – для просунутого рівня (зможуть подаватися компанії, що пройдуть тест на готовність до експорту та наберуть відповідну кількість балів).

Відбір компаній для участі, а також реалізацію навчальної програми, буде здійснено інститутом маркетингу Естонії. Навчання триватиме з листопада 2017 року по травень 2018-го. Мова заходу, програма, комунікація, а також всі матеріали, будуть англійською.

Із програмою занять та кураторами можна ознайомитися за посиланням.

Презентація керівника програми пані Ану-Малл Наарттс доступна за посиланням.

Довідка. Офіс з просування експорту при Мінекономрозвитку: education@epo.org.ua, тел.: +380 67 828 20 34.

Прес-служба ДП “Держзовнішінформ”