Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 27.03.2018

Українських видавців запрошують на Міжнародний книжковий ярмарок Абу Дабі

З 25 квітня по 1 травня 2018 року під патронатом Спадкоємного принца Абу Дабі М.Аль Нагаяна відбудеться Міжнародний книжковий ярмарок Абу Дабі (Abu Dhabi International Book Fair, ADIBF). Про це інформує Рада експортерів та інвесторів при Міністерстві закордонних справ України.

ADIBF є спільною ініціативою Управління туризму та культури Абу Дабі та Франкфуртської книжкової ярмарки.

Захід вперше був організований в 1981 році. З 1993 року ярмарок проводиться в Абудабійському національному виставковому центрі на щорічній основі і виступає платформою для встановлення зв’язків між видавцями, дистриб’юторами, агентами у сфері книговидавництва, а також культурними організаціями та представниками ЗМІ.

Цього року у заході планується участь 1320 підприємств з 65 країн світу, які представлятимуть більше 500 тисяч одиниць книжкової продукції. Очікується, що ярмарок відвідає близько 300 тисяч осіб.

За результатами проведеної Посольством України в ОАЕ роботи, організатори виставки повідомили про готовність надати Україні на безкоштовній основі стенд розміром 8 м², де українські видавці зможуть представити свою продукцію.

Посольство України в ОАЕ готове опрацювати з організаторами виставки питання збільшення площі у разі зацікавленості українських компаній, а також надати необхідне сприяння щодо організації роботи національного стенду та участі делегації України у книжковому ярмарку.

Теги: