Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 22.11.2014

Форум «Митна система України. Перезавантаження» 12 грудня 2014 року, за підтримки ДФС України Київ, вул. Велика Житомирська, 33, ТПП України, конференц-зал; організатор – ДП «Держзовнішінформ»

Складна політична та економічна ситуація в країні, впровадження санкцій з боку країн Митного союзу обумовили ускладнення в роботі вітчизняних операторів ЗЕД і, як результат, негативно вплинули на обсяги зовнішньоторговельних операцій експортерів та імпортерів. Одним із шляхів пожвавлення зовнішньої торгівлі є підвищення ефективності роботи митної системи. ДП «Держзовнішінформ» ініціювало проведення форуму, який стане комунікаційним майданчиком для обговорення наступних питань:

  • Реформування роботи ДФС України;
  • Впровадження нових стандартів та технологій у роботі митниці;
  • Взаємодія операторів ЗЕД та ДФС України;
  • Проблеми визначення митної вартості;
  • Вільна торгівля з ЄС у рамках Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом;
  • Постачання вантажів у АР Крим та зону АТО, волонтерські вантажі;
  • Експорт/імпорт з країнами Митного Союзу;
  • Індивідуальні роз’яснення проблемних питань при роботі з митницею експертів ДФС України;

 

На думку організаторів, все це сприятиме підвищенню ефективності взаємодії бізнесу і митних органів при митних процедурах.

 

В рамках форуму буде організована сесія індивідуальних роз’ясненнь. Мета сесії – надати можливість учасникам заходу отримати професійні роз'яснення в проблемних питаннях, що виникають при роботі з митницею, від експертів ДФС України.

Ключовими доповідачами на форумі стануть виконуючий обов'язки Міністра економічного розвитку і торгівлі України Валерій Пятницький, заступник Голови Державної фіскальної служби України Анатолій Макаренко, експерти ДФС України, Мінекономрозвитку та представники бізнесу.

Участь у заході дозволить бути в курсі змін і планів з реформування ДФС України, приєднатися до обговорення проблемних питань у її роботі та шляхів їх вирішення, отримати професійні відповіді на питання, що виникають під час роботи підприємства з митницею, від експертів ДФС України.

Генеральним телевізійним партнером заходу виступає телеканал БТБ, офіційним телевізійним партнером – телеканал «Перший Національний». Генеральним новиним партнером є інформаційне агентство «Інтерфакс-Україна», Генеральним медіа-партнером – ділова газета «Капітал», офіційним друкованим партнером – ділова газета «Україна Бізнес Ревю», офіційним інформаційним партнером – журнал «Вісник Міністерства доходів і зборів України». Інформаційними партнерами виступають: діловий інформаційно-новинний портал «Дело.UA», інформаційний портал «DSNEWS.UA», інтернет-видання ДеПо («Depo.ua»), діловий тижневик «Ділова Столиця», журнал «Митний брокер» та інформаційне агентство «Українські Новини».

 

З питань участі у форумі звертайтеся до ДП «Держзовнішінформ» за телефонами:

+380 (44) 390-50-72

контактна особа: Андрій Голято

+380 (67) 662-96-56

 agoliato@dzi.gov.ua

або on – line на веб-сторінці http://cf.dzi.gov.ua/