Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 16.10.2015

ДП “Держзовнішінформ” долучилось до «Українського клубу аграрного бізнесу»

 

ДП «Держзовнішінформ» приєднався до роботи Українського клубу аграрного бізнесу» (УКАБ) в якості члена цього об'єднання. Головним завданням своєї роботи в організації підприємство вбачає у експертній та інформаційній підтримці аграрієв-експортерів.

Діяльність УКАБ сприяє ефективному веденню бізнесу в АПК України і охоплює практично всі його процеси, починаючи із залучення інвестицій та закінчуючи глобальними завданнями підвищення ефективності роботи аграрних компаній і розробкою пропозицій з удосконалення аграрної політики.

«Членство в УКАБ відкриває для ДЗІ додаткові перспективи у побудові та налагодженні ефективних взаємовідносин з провідніми агропромисловими компаніями-експортерами, адже зараз агропромисловий комплекс стає локомотивом експортного напрямку української економіки. Галузеві дослідження наших відповідних відділів будуть корисні в системної роботі УКАБ з удосконалення роботи аграрної галузі», – зазначив в.о. директора ДП «Держзовнішінформ» Юрій Лазоренко.

«Членами «Українського клубу аграрного бізнесу» стає все більше компаній різного спрямування: і ресурсні, і агровиробники, інформаційно-аналітичні центри. Усі вони різні, але об’єднанні однією ідеєю – працювати на благо нашої країни. Тому УКАБ, зі свого боку, докладатиме усіх зусиль, щоб сприяти та допомагати нашій спільній справі – розвивати аграрну галузь України», зазначив генеральний директор Асоціації «Український клуб аграрного бізнесу» Тарас Висоцький. 

Асоціація «Український клуб аграрного бізнесу» (УКАБ) була заснована у 2007 році для захисту економічних і професійних інтересів гравців аграрного бізнесу України. УКАБ є унікальною платформою в Україні для налагодження ділових контактів між лідерами агробізнесу, підвищення ефективності їх роботи та налагодження діалогу з органами державної влади. УКАБ активно сприяє українським виробникам у встановленні та підтримці міжнародних ділових зв’язків. До складу Асоціації входять найбільші виробники та переробники сільськогосподарської продукції України.

ДП «Держзовнішінформ» – провідний інформаційно-аналітичний та експертний центр, що знаходиться у сфері управління Міністерства економічного розвитку і торгівлі України (заснований в 1996 р.). Компанія надає повний спектр інформаційних, аналітичних, дослідницьких та експертних послуг: експертизу зовнішньоекономічних контрактів, дослідження ринків, випуск інформаційно-аналітичних продуктів.