Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 17.03.2016

ДП «Держзовнішінформ» проведе прес-конференцію «Експорт України: підсумки 2015 року та перспективи 2016 року»

24 березня, в четвер, о 11:00 в прес-центрі інформаційного агентства «Українські Новини» відбудеться прес-конференція ДП «Держзовнішінформ» на тему: «Експорт України: підсумки 2015 року та перспективи 2016 року».

В ході конференції буде розглядатися товарна структура і географія експорту металургійного та агропромислового комплексів за 12 місяців 2015 року, а також підсумки року по експортному напрямку України в цілому.

На прес-конференції буде представлена динаміка обсягів експорту в Канаду в 2015 році та перспективи роботи з канадським ринком після ратифікації Угоди про зону вільної торгівлі між Україною та Канадою.

Експерти підприємства розкажуть про найбільш перспективні ринки для українського експорту в цьому році з урахуванням мінливої кон'юнктури світових майданчиків, а також особливостей внутрішнього ринку.

Учасники прес-конференції:

• Вікторія Данилець, заступник директора ДП «Держзовнішінформ»,

• Емма Турос, виконавчий директор Канадсько-української торгової палати,

• Вадим Одаренко, експерт відділу аналізу ринків чорної металургії ДП «Держзовнішінформ»,

• Якубина Ольга, експерт відділу агропромислового комплексу ДП «Держзовнішінформ»,

• Представник PwC,

• Голіздра Олександр, керівник управління медіа-проектів ДП «Держзовнішінформ».

Попередня акредитація.

Для акредитації звертатися до прес-секретаря ДП «Держзовнішінформ» Галині Поляниці, e-mail: pr@dzi.gov.ua, тел .: (044) 391-34-92 (вн. 655), моб. тел .: 067 434-85-49.