Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 27.06.2017

ДП «Держзовнішінформ» провело семінар “Блокування податкових накладних і надання піврічної звітності”

ДП “Держзовнішінформ” спільно з газетою “Бухгалтерія” 23 червня провели  навчальний семінар для бухгалтерів підприємств на тему: “Блокування податкових накладних і надання піврічної звітності”.

«Зміни щодо ПДВ, внесені до Податкового кодексу України Законом №1797, влаштували платникам ПДВ чергову революцію», – з самого початку заінтригувала слухачів  лектор семінару Ольга Папиріна, Головний редактор газети «Бухгалтерія», сертифікований бухгалтер-практик. Та на цьому інтрига й закінчилась, бо у ході семінару було висвітлено всі ризики та можливі помилки, які можуть виникнути в процесі заповнення чи реєстрації податкових накладних і надано рекомендації щодо їх складання та способів уникнення їх блокування.

Якраз напередодні семінару було оприлюднено низку релевантних документів з розрахунків коригування, що набули чинності з 20.06.2017 року. Також, у рамках семінару, було розглянуто питання надання квартальними платниками декларацій на прибуток за півріччя та останні зміни щодо складання первинних документів. Для більшої наочності, лектор наводила живі, яскраві та зрозумілі усім присутнім приклади для попередження виникнення «підводних каменів».

Дискусійна форма семінару дала можливість усім учасникам отримати відповіді на актуальні для них питання.

По завершенню, учасники заходу отримали сертифікати про участь у семінарі.

Прес-служба ДП «Держзовнішінформ»