Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 28.04.2015

Представники ДП «Держзовнішінформ» взяли участь у конференції «Зерно Причорномор’я-2015»

22-23 квітня 2015 відбувся один із найбільших світових зернових форумів та найбільш значуща подія зернового ринку України – XII Міжнародна конференція «Зерно Причорномор'я: Майбутнє – зараз». На форумі обговорювалися ключові тенденції зернового сектора у світовому та регіональному розрізі, прогнози врожаю, розвиток логістики, реформи та інвестиції в с/г, актуальні аспекти поточного сезону та перспективи 2015/2016 МР.

Для участі у конференції «Зерно Причорномор'я-2015» зареєструвалися понад 600 представників агробізнесу із більш ніж 350 компаній з 45 країн світу, що підтверджує високий статус форуму. Відкрив захід Міністр аграрної політики та продовольства України Олексій Павленко. Він зазначив, що якщо такий форум проходить в Україні та тут зібралися світові лідери зернового ринку, то це є визнанням впливу нашої держави як одного з провідних аграрних експортерів. Виступаючі на конференції окреслили коло досягнень АПК за минулий рік та проблеми, що стоять перед галуззю.

ДП «Держзовнішінформ» виступило інформаційним партнером заходу. У роботі конференції взяли участь: начальник управління медіа-проектів Олександр Голіздра, експерти відділу аналізу ринків АПК Ольга Якубина та Євген Томашевський.

У ході переговорів з компаніями-виробниками зерна, зернотрейдерами та логістичними фірмами представники ДП «Держзовнішінформ» запропонували їм широкий спектр інформаційно-аналітичних та експертних послуг, спрямованих на підтримку українських експортерів. Зокрема, мова йшла про експертизи цінових умов експортних контрактів, а також про інформаційні продукти підприємства – бюлетені «Товарний монітор. Україна», «Огляд цін українського та світового товарних ринків».