Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 26.04.2018

Україна представила власні розробки на Міжнародному авіакосмічному салоні в Берліні

25 квітня у Берліні розпочав роботу Міжнародний авіакосмічний салон ILA Berlin 2018 – спеціалізована виставка авіакосмічної тематики з найбільшою у світі космічною експозицією.

ILA Berlin проводиться з 1992 року раз на 2 роки і охоплює сегменти цивільної та військової авіації, космічних технологій, супутників різного призначення, гелікоптерів, двигунобудування та різних видів керованої зброї.

Україну на заході представляють ДП КБ «Південне» та ДП «ВО Південмаш ім. О.М. Макарова». Експозиції презентують останні досягнення світового рівня – ракетоносії Cyclone-4M, Zenit-3SL, Mayak-33-4Н, макети космічного апарату «Січ-2М» та ракетного двигуна Д 843.

В рамках ILA Berlin 2018 українська делегація, яку очолює заступник Міністра економічного розвитку і торгівлі України Юрій Бровченко, проведе ряд стратегічно важливих для розвитку ракетно-космічної галузі України зустрічей з керівництвом Міністерства економіки та Міністерства оборони Німеччини, Німецького аерокосмічного центру, Французького центру аерокосмічних досліджень, Європейського космічного агентства.

«Міжнародний авіакосмічний салон ILA Berlin 2018 вражає своїми масштабами, а експозиції – інноваційними розробками. Впевнений, зустрічі, що відбудуться під час виставки, нестимуть корисний досвід для космічної галузі України та перспективні спільні напрацювання з нашими іноземними партнерами», – зазначив Юрій Бровченко.

Джерело: me.gov.ua