Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 06.06.2018

Україна та Ліхтенштейн запровадять спільні зустрічі у бізнес-колах

Президент України Петро Порошенко домовився з принцом Королівства Ліхтенштейн Алоїзом щодо запровадження зустрічей з бізнес-колами, аби відкрити унікальні можливості для бізнесу з Ліхтенштейну для України. Про це сказав Президент під час спільного брифінгу з принцом Королівства Ліхтенштейн, передає УНН.

«Ми раді констатувати, що цей візит має дуже плідний, дружній і ефективний характер… Дуже радий нашій активізації політичного діалогу, констатуємо висхідний інтерес бізнесу Ліхтенштейну для ведення бізнесу в Україні, і українського бізнесу, який готовий розвивати дружні ділові стосунки з Ліхтенштейном», – заявив Президент.

Порошенко відзначив високу орієнтованість зустрічей української сторони з Ліхтенштейном на результат.

«Ми відзначили, що сферою, де потенціал є величезним для розбудови відношень між нашими країнами є торговельно-економічне співробітництво. Ми домовились, що під час наших зустрічей, під час контактів на урядових рівнях ми запровадимо зустріч з бізнес-колами для того, щоб проінформувати і відкрити унікальні можливості, які відкриваються для бізнесу, в тому числі Ліхтенштейну для України», – сказав він.

За словами Президента, інвестиції Ліхтенштейну в багато країн ЄС є значними і велика частина бізнесу знаходиться за межами Ліхтенштейну – він концентрується в основному в європейських країнах.

Джерело: unn.com.ua