Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 05.06.2015

В Україні відбувся Міжнародний конгрес виробників феросплавів INFACON-14

З 1 по 4 червня у Києві відбулася найбільш значуща в календарі феросплавників України та світу подія, – Міжнародний конгрес виробників феросплавів INFACON-14 (англ. – International Ferroalloy Congress). Захід став можливим за активного сприяння уряду України та низки галузевих підприємств, зокрема української Асоціації виробників феросплавів УкрФА. Одним з партнерів цієї значущою для вітчизняної металургії події став і ДП «Держзовнішінформ».

«Напередодні проведення такого масштабного заходу було чимало побоювань що через  конфлікт на сході країни Конгрес INFACON-14 може взагалі не відбутися, або пройти у дуже урізаний спосіб, – ділиться начальник управління медіа проектів ДП «Держзовнішінформ» Олександр Голіздра. – Але Україна впоралася, INFACON відбувся, та ще й на найвищому рівні! Більш ніж дві сотні представників феросплавної галузі з усього світу обговорили у Києві нагальні проблеми своєї індустрії. Широко були представлені скандинавські, японські та китайські підприємства, чисельні делегації з Казахстану й Африки, серйозний десант від вітчизняних велетнів феросплавної галузі – Нікопольського та Побузського комбінатів».

Пошук балансу на ринку, сучасна модернізація виробництв, перспективи галузі – ці теми стали хедлайнами більшості виступів. Зокрема, в останній день конгресу, під час виїзного туру на виробництво Побузського ферoнікельового комбінату, президент Міжнародного комітету виробників феросплавів Нік Барза (Mintek, Південна Африка) зазначив: «Такі заходи, що дозволяють обмінятися практичним досвідом, надважливі для прогресу в металургійному виробництві в усьому світі. Професійне спілкування феросплавників на найвищому рівні має відбуватися не рідше ніж раз на три роки… Я задоволений візитом».

Нагадаємо, що Міжнародний феросплавний Конгрес  INFACON засновано у 1974 році. А цей  конгрес став першим, що пройшов в Україні.