Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 06.11.2013

Американські м`ясокомбінати очікує падіння прибутків

Всього за січень-серпень 2013 року експорт яловичини виріс на 1% в обсязі (767,02 тис. тонн) і на 10% у вартісному виразі (4,01 млрд. доларів США) в порівнянні з минулим роком.

Президент Федерації експортерів м’яса США Філіпп Сенг підкреслив, що незмінною трійкою ключових експортних ринків збуту для американської яловичини залишаються — Японія, Мексика та Канада, демонструючи позитивну торгову  динаміку.

Згідно повідомленням аналітиків Австралійської асоціації виробників худоби та м’яса (MLA), американські м’ясокомбінати можуть зіткнутися з падінням прибутків вже в найближчий час. Експерти MLA вказують на те, що забій худоби в США різко скоротився за останні кілька тижнів, що призвело до зростання цін на відгодовану худобу. Однак, цей ріст не відбився в збільшенні оптових цін. Дані вказують на те, що на минулому тижні вартість відгодованої худоби досягла нового максимуму – 132,3 доларів США/сотня фунтів, що стало прямим результатом скорочення забою.

В асоціації повідомляють, що дана ситуація повинна була призвести до збільшення вартості яловичої вирізки в США до 210 доларів США/сотня фунтів. Однак на минулому тижні вона ледве досягла позначки в 195 доларів США/сотня фунтів, «вказуючи на потенційне зниження прибутку м’ясокомбінатів та на ймовірні збитки в найближчому майбутньому», доповідається в звіті MLA.