Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 14.06.2019

«Держзовнішінформ» презентовано на Міжнародній конференції «Енергетика & Довкілля»

У Торгово-промисловій палаті України відбулася міжнародна конференція «Енергетика & Довкілля. Продукти та послуги у галузі енергетики та довкілля «made in Italy», організована Торгово-промисловою палатою Італії в Україні.

Основною метою заходу було створення можливостей для нових контактів в подальшій співпраці бізнес-структур України і Італії у галузі енергетичного розвитку за сприяння державних органів.

Участь у конференції взяли шістнадцять італійських компаній, які мають бізнес-плани розвитку енергетики в українському просторі.

Українську сторону представляли міністерства, урядові й громадські організації, університети, підприємства, асоціації – установи, які прагнуть сприяти розвитку українсько-італійських відносин.

ДП «Держзовнішінформ» також мало нагоду представити своє підприємство і розповісти про свої напрямки та перспективи. Заступник директора Юрій Петровський у своїй промові наголосив, що «Держзовнішінформ» відкрите до міжнародного співробітництва та готове сприяти італійським компаніям в українському бізнес-середовищі:

«Наше підприємство є провідним інформаційно­аналітичним та експертним центром із досліджень зовнішніх і внутрішніх ринків товарів і послуг, якість та рівень якого підтверджено 23­річною репутацією компанії на ринку. Нашою метою є допомога підприємствам на базі достовірної інформації оперативно реагувати на актуальні виклики бізнесу, мінімізуючи ризики».

Окремим блоком були зустрічі у форматі B2B – двосторонні переговори, де італійські бізнесмени мали змогу більш детально ознайомитися з державним підприємством «Держзовнішінформ» та обговорити плани подальшої взаємодії.