Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 25.02.2016

Десантом з трансфертпрайсингу зустріли 23 лютого експерти ДП “Держзовнішінформ”

«Сфера вітчизняного контролю за трансфертним ціноутворенням потребує нових інструментів та підходів. Це нагальна потреба часу та виклик на найближчі роки…», – такими словами розпочав свій імпровізований виступ очільник ДП «Держзовнішінформ» Юрій Лазоренко перед  аудиторією семінару-практикуму з ТЦУ, що відбувся днями у приміщенні готелю «Козацький». Так, 23 лютого група з дванадцяти спеціалістів ДП «Держзовнішінформ» в рамках ознайомлення з останніми змінами в податковій царині взяли участь у роботі семінару «Трансфертне ціноутворення», організованого колегами з Ділового Клубу "Управління знаннями".Присутність керівництва ДЗІ викликала цікавість присутніх, тому на прохання з залу перед виступом начальника відділу перевірок трансфертного ціноутворення департаменту податкового та митного аудиту ДФС України Миколи Мішина, слово було надане директору ДП «Держзовнішінформ» Юрію Лазоренку.

 «Контроль з боку держави за контрольованими операціями бізнес структур має щороку набувати більш сучасних та цивілізованих форм, відтак і ділові кола України будуть вимушені реагувати підвищенням відповідальності в цій галузі оподаткування. Спеціалісти «Держзовнішінформу» впродовж багатьох років моніторять більшість вітчизняних ринків і товарних груп, відслідковують ситуацію зі змінами в трансфертному ціноутворенні та підходи ДФСУ до контролю в цих питаннях тощо. Тому ми певні, що саме зараз час нових пропозицій на ринку послуг з ТЦУ. Ми починаємо виводити на ринок низку нових, удосконалених послуг. Зокрема, хочу поінформувати Вас про можливість виконання вже зараз на професійному рівні здійснення нами розрахунку діапазону цін стосовно роялті з використанням міжнародних баз, авторитетних джерел та напрацювань наших експертів. Ми відкриті до обговорення та співробітництва з усіма зацікавленими сторонами». Така позиція Юрія Тимофійовича викликала підтримку залу.

Презентована керівником послуга викликала в аудиторії зацікавленість з боку бухгалтерів, що буде найближчим часом реалізована з початком співробітництва ДЗІ та крупних учасників ринків.