Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 28.01.2016

ДЗІ відкриває Національний стенд на міжнародному форумі добувної та геологорозвідувальної галузей PDAC

ДП «Держзовнішінформ» стало організатором Національного стенду на найбільш масштабному світовому заході добувної та геологорозвідувальної галузей – Міжнародному форумі Асоціації гірників і старателів Канади (PDAC), який проходитиме в Торонто 6-9 березня 2016 року. ДЗІ є першим за 84-річну історію проведення Міжнародного форуму офіційним експонентом від України.

Презентація Національного стенду на Форумі PDAC відкриває для українських компаній нові  можливості для співпраці та створює об’єктивні передумови та можливості експорту не тільки на ринок Канади, а й усього світу. Статистика форумів PDAC попередніх років підтверджує насправді міжнародний формат заходу. Щорічно експонентами є понад 1500 компаній не менш ніж з 115 країн світу. Минулого року відвідувачами форуму та заходів на ньому стало більше 25 тис. представників галузевого напрямку: гірничих та геологорозвідувальних підприємств, а також  підприємства, що випускають обладнання та надають супутні послуги.

Протягом роботи Форуму на стенді ДП Держзовнішінформ у партнерстві з Канадсько–Українською Торговою Палатою та Українським Союзом Промисловців і Підприємців буде організовано ділові зустрічі та круглий стіл з представниками гірничих підприємств Канади. Круглий стіл планується провести у Канадсько-Українській Торговій Палаті на їх люб’язне запрошення.

Форум PDAC є авторитетним світовим майданчиком для залучення інвестицій під дієздатні та реальні проекти бізнесу – з цією метою проводитимуться презентації нових проектів, майстер-класи з написання документації, існує спеціальний майданчик «Біржа інвесторів», де традиційно присутні учасники та керівники Торонтської фондової біржі.