Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 11.05.2016

Каталог «Electronic & Electrical engineering» – на столах бізнесменів Європи та Америки

Виданий ДЗІ каталог «Electronic & Electrical engineering», який презентує експортну продукцію українських підприємств приладобудівної галузі, вже розповсюджується серед бізнес-кіл країн Європи та Північної Америки.

 

Розширення географії презентації української продукції стало можливим завдяки підтримці Міністерства закордонних справ. Ознайомлення з нею почали бізнесмени та підприємці Чехії та Угорщини. Зацікавленість висловили й по той бік Атлантики. Українські посольства за кордоном почали поширення каталогу в країнах Південної Америки, зокрема в Бразилії, Болівії, Гайані та Суринамі.

Каталог було відправлено у профільні організації Чеської Республіки: Союз промисловості та транспорту й Торгову палату – та переслано представникам регіональних торгових палат. Крім цього, за даними Посольства України в Угорщині, каталог буде взято за основу під час створення презентаційного проекту, присвяченого можливостям приладобудівної галузі України.

До списку одержувачів та користувачів каталогу української продукції увійшли також промислові федерації та галузеві асоціації Південної Америки.

Ознайомитися із електронною версією каталогу «Electronic & Electrical engineering» можна на сайті ДП «Держзовнішінформ»: http://ukrexport.gov.ua/i/imgsupload/file/DZI_EECatalogue2016En.pdf

 

Будемо вдячні всім, хто долучиться до поширення інформації про потенціал українського експорту в Україні та світі.

Підтримаємо українського експортера разом!

 

***  Каталог було розроблено та видано ДП «Держзовнішінформ» за підтримки Асоціації приладобудівників України та CTA Economic & Export Analysts Ltd (Велика Британія). Головна мета видання – презентувати у світі експортний потенціал продукції вітчизняних підприємств у сфері високотехнологічних галузей промисловості, що є одним із основних напрямів роботи ДП «Держзовнішінформ».