Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 18.06.2019

Міненерговугілля візьме участь у конкурсному відборі Проектів (стартапів) EU Association Lab

У Міненерговугілля відбулася робоча зустріч з представниками проекту «Консультаційний фонд Асоціації Україна-ЄС», повідомляє прес-служба Міністерства.

Ішлося про імплементацію Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, завдання в рамках Енергетичної стратегії до 2035 року та можливість реалізації проектів за сприяння GIZ.

Також сторони обговорили пропозиції участі Міненерговугілля у 2 раунді конкурсного відбору Проектів (стартапів) EU Association Lab (Лабораторія проектів для імплементації Угоди з ЄС). Лабораторія проектів – це конкурсна програма нових ідей, які покликані надати імпульс для реалізації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС. ЇЇ завдання – допомогти фахівцям міністерств знайти відповідь, яким чином розробити та втілити власні ідеї для реалізації Угоди з ЄС.

Лабораторія створена спільно з Урядовим офісом європейської та євроатлантичної інтеграції та GIZ. Конкурсне журі складається з представників Урядового офісу, GIZ та 1991 Open Data Incubator.  Критеріями щодо відбору проектів є внесок ідеї до імплементації Угоди про Асоціацію, потреба технічної допомоги для реалізації проекту, конкретність продукту з довгостроковою перспективою його використання, наявність команди, яка має складатися з представників різних міністерств, бізнесу та громадянського суспільства, а також наявність потенціалу для реалізації у коротко- та середньостроковій перспективі.

Міненерговугілля підтримало пропозицію щодо участі  у конкурсному відборі Проектів і зацікавлене в реалізації свого стартапу.

Експерти Директорату стратегічного планування та євроінтеграції висловили готовність долучитись до розробки ідей та взяти участь у конкурсі. У термін до 7 липня 2019 року Міністерство має надати актуальну та пріоритетну ідею Продукту, яка сприятиме імплементації Угоди про асоціацію з ЄС.