Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 07.06.2018

У Києві планують створити міжнародний клуб торгово-промислових палат

Ініціативна група регіональних торгово-промислових палат із 14 країн заявила про намір створення «Клубу партнерських палат» із центром у Києві. Про це Укрінформу повідомили в Київській торгово-промисловій палаті.

«Регіональні закордонні торгово-промислові палати вирішили створити «Клуб партнерських палат» з центром у Києві. Ідею створення клубу оголосив президент Вільнюської торгово-промислової та ремісничої палати Сігітас Леонавичус у рамках IV Національного експортного форуму», – зазначили в КТПП.

Планується, що організація, яка об’єднуватиме національні і регіональні торговельні палати, сприятиме активності бізнесу та налагодженню взаємовигідних зв’язків між країнами і регіонами.

«Кордонів для бізнесу не існує. Тому виникла ідея організації національних і регіональних палат, щоб захищати інтереси наших підприємців малого і середнього бізнесу. Я сподіваюсь, що ця ініціативна група з 14 країн скоро перетвориться на Клуб партнерських палат, який буде на міжнародному рівні вирішувати питання бізнесу», – зазначив Леонавичус, презентуючи ідею створення клубу партнерських палат.

Як повідомили в КТПП, діяльність київського «Клубу партнерських палат» буде спрямована на консолідацію і координацію зусиль у здійсненні економічної політики, що сприятиме зростанню підприємницької активності, налагодженню взаємовигідних зв’язків.

Джерело: ukrinform.ua

Теги: