Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 10.05.2019

Опитування бізнесу: що потрібно змінити в державній підтримці експорту?

Міністерство аграрної політики та продовольства Українип запрошує український бізнес взяти участь в опитуванні щодо державної підтримки експорту.

Про це повідомляє прес-служба Мінагрополітики.

Мета опитування – з’ясувати ефективність заходів з підтримки експортерів та визначити, що потрібно поліпшити у сфері розвитку експорту в Україні (впровадження нових / покращення існуючих сервісів, інформаційна підтримка експортерів, навчальні програми, створення можливостей для діалогу між бізнесом, владою та експертами, впровадження / перегляд торговельних угод тощо).

Заповнення анкети посиланням https://bit.ly/2TJ1ZgJ.

Анкетування проводиться на виконання Експортної стратегії України («дорожньої карти» стратегічного розвитку торгівлі) на період 2017 – 2021 років, яку у грудні 2017 року затвердив Уряд, та має рекомендаційний характер. Його результати розглянуть фахівці Мінекономрозвитку та використають при розробці рекомендацій для поліпшення експортної політики і послуг для бізнесу.

Довідково:

Експортна стратегія України – документ «дорожня карта», що визначає основні орієнтири для розвитку торговельних відносин України, подолання перешкод та використання наявних можливостей для розвитку експорту, ухвалена Кабінетом Міністрів України 27 грудня 2017 року. Її основною метою є забезпечити перехід до експорту наукомісткої інноваційної продукції для сталого розвитку та успіху України на світових ринках.