Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 12.06.2018

Україна та Чехія визначили пріоритети співпраці на 2018-2019 роки

У Празі відбулося восьме засідання Українсько-чеської міжурядової змішаної комісії з питань економічного, промислового і науково-технічного співробітництва. Зустріч проходила під головуванням віце-прем’єр-міністра Володимира Кістіона та міністра промисловості і торгівлі Чехії Томаша Гінера, повідомляє Урядовий портал.

«Сторони обговорили ключові напрями – торгівлю, промисловість, енергетику, співпраця у яких відповідає взаємним інтересам України та Чеської Республіки. Домовилися сприяти організації на території України виробництва сільськогосподарської техніки й розширенню експортно-імпортного постачання сільськогосподарської продукції», – йдеться у повідомленні.

Крім того, представники двох країн домовилися поглиблювати співпрацю в автомобілебудуванні, яке вже багато років успішно розвивається на території України за сприяння чеських інвестицій.
Під час засідання підписано План заходів співробітництва у сфері технічного регулювання, стандартизації, метрології та оцінки відповідності між Міністерством економічного розвитку і торгівлі України та Управлінням з технічної стандартизації, метрології і державних випробувань Чеської Республіки.

Віце-прем’єр-міністр Кістіон висловив переконання, що досягнуті домовленості створять підгрунтя для реалізації конкретних проектів у пріоритетних сферах та сприятимуть виведенню українсько-чеського торговельно-економічного співробітництва на якісно новий рівень.

Джерело: ukrinform.ua

Теги: