Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 20.09.2016

Український бізнес прямує до Литви

Шляхи виходу українських підприємств на ринок Литви стали головною темою обговорення на семінарі, який проходив сьогодні в Києві. Організаторами семінару стали Українська асоціація підприємств легкої промисловості  «Укрлегпром» та ДЗІ.

Семінар відкрила президент Асоциації підприємств легкої промисловості Тетяна Ізовіт. Із доповідями виступили комерційний аташе Литовської республіки в Україні пан Рімантас Шегжда (Rimantas Šegda) та представники консалтингових та юридичних компаній Литви та Латвії. 

Семінар відбувся в рамках підготовки до участі українських компаній у міжнародній виставці Baltic Fashion & Textile 2016, яка пройде і 29 вересня по 1 жовтня у Вільнюсі. Цього року вітчизняний бізнес на ній буде представлено єдиною національною експозицією.

Високий статус участі України підкреслить Торговельна місія, організатор якої – Export Promotion Office під головуванням заступника Міністра економічного розвитку і торгівлі – Торговельного представника України Наталії Микольської.

 

Довідка. BALTIC FASHION & TEXTILE VILNIUS  – Найбільша галузева виставка країн Балтії, що пройде 25 раз. На виставці свою продукцію і послуги представлять близько 400 компаній з понад 22 країн світу. Поруч з найбільшими виробниками з України, розташують свої стенди виробники одягу, текстильних і шкіряних виробів з країн Прибалтики, Італії, Франції, Аргентини, Іспанії, Португалії, Польщі, Китаю, Індії, Туреччини, Пакистану та інших країн.