Опубліковано 24.05.2018

Половину ізраїльського хліба випікають з українського борошна

В Ізраїлі половину всього обсягу хліба, який споживає населення цієї країни, випікають з українського борошна.

Про це поінформував в Херсоні у виступі на бізнес-семінарі «Розвиток регіонального співробітництва між Ізраїлем та Україною в аграрній галузі», організованому за підтримки департаменту агропромислового розвитку Херсонської облдержадміністрації та Асоціації сприяння розвитку і співробітництва «Ізраїль – Україна, та країни СНД», президент цієї асоціації Леон Табаков, повідомляє Укрінформ.

«50% нашого хліба робиться із вашого (українського – ред.) борошна», – сказав Табаков.

Як він зазначив, основну частину українського експорту до Ізраїлю наразі становить продукція українського аграрного комплексу, і зокрема, продовольче та кормове зерно.

Джерело: ukrinform.ua

Поставити запитання