Компанія «Агроль» (Львівська область) у майбутньому планує налагодити додаткові етапи перероблення м’яса птиці та виходити на експортні ринки.
Про це в інтерв’ю журналу «Наше птахівництво» розповів директор ТОВ «Агроль» Іван Бачинський.
«Маємо забійний цех, що працює нині з потужністю 2 тис. голів птиці на годину. Окрім забою власної птиці, надаємо послуги іншим виробникам: купуємо птицю, забиваємо її та продаємо м’ясо», – зазначив він.
Нині триває сертифікація підприємства.
«Маємо намір отримати сертифікат Євро-1 і виходити з м’ясом курки на європейський ринок, – поділився Іван Бачинський. – Коли зможемо експортувати до Європи, нарощуватимемо виробничі потужності й вводитимемо в експлуатацію нові пташники».
Як повідомлялося, канадський ринок відкрито для поставок вітчизняного м’яса птиці.
Довідка
«Агроль» займається вирощуванням бройлерів. Має 13 пташників. Нещодавно підприємство ввело в експлуатацію 6 пташників. Потужність виробництва – понад 3,5 млн голів птиці на рік. Має сучасний забійний цех із широким спектром м’ясопереробки.
agrotimes.ua