Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 23.11.2021

Алжирські компанії зацікавилися імпортом українських добрив та продуктів

Українські дипломати представили алжирським підприємцям експортний потенціал нашої країни, керівники місцевих компаній висловили інтерес до імпортування різноманітної сировинної продукції.

Як передає Укрінформ, про це повідомило посольство України в Алжирі за підсумками круглого столу «Експортний потенціал та інвестиційні можливості українсько-алжирського партнерства».

До складу учасників ділового форуму з алжирської сторони увійшли керівники та власники близько 20 провідних підприємств провінції Бумердес, які спеціалізуються на випуску різноманітної харчової та промислової продукції.

«Керівники місцевих компаній висловили інтерес до партнерських стосунків із зацікавленими українськими підприємствами з метою започаткування імпорту різноманітної сировинної продукції, яка використовується ними в процесі випуску власних товарів (добрива, хімічні сполуки, харчові добавки та суміші, сухе молоко тощо), а також спільної реалізації промислових проєктів на території АНДР», – йдеться у повідомленні.

Алжирські компанії також відзначили наявність широкого асортименту високоякісної харчової та промислової продукції алжирського виробництва, яку вони готові експортувати на ринки європейських держав, у тому числі в Україну, зокрема, миючі засоби, холодильне устаткування, фініки, медикаменти тощо.

 

www.ukrinform.ua