Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 10.12.2021

Авіаційні підприємства Укроборонпрому збільшили виробництво на 40%

У січні – листопаді 2021 року загальний обсяг виробництва підприємств авіаційного напрямку Укроборонпрому перевищив показник аналогічного періоду минулого року на 40%, або на понад 4 млрд грн.

Про це розповів заступник генерального директора ДК «Укроборонпром» з виробництва Ігор Фоменко, повідомляє Укрінформ із посиланням на пресслужбу концерну.

За словами Фоменка, це зумовлено, зокрема, контрактом між державним підприємством «Антонов» і Міністерством оборони на будівництво трьох Ан-178.

«Держзамовлення на будівництво трьох Ан-178 для ЗСУ, над яким зараз працює наш «Антонов», – перше за часи незалежності України. Ці машини стануть чудовим прикладом імпортозаміщення: випробувальний літак перепроєктований без жодного російського вузла чи агрегата», – наголосив Фоменко.

Також він нагадав, що у вересні цього року Кабінет Міністрів схвалив Державну цільову науково-технічну програму розвитку авіаційної промисловості на 2021-2030 роки.

Ця програма «може бути реалізована якнайкраще», адже авіаційні підприємства концерну мають виробничу базу і висококваліфікованих фахівців, додав заступник гендиректора з виробництва.

Як повідомляв Укрінформ, чистий дохід підприємств – учасників державного концерну «Укроборонпром» від реалізації товарів, робіт та послуг за три квартали 2021 року перевищив 26 млрд грн.

www.ukrinform.ua