Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 21.10.2021

«Азовсталь» освоїла випуск двох нових видів товстолистового прокату

Загалом з початку року сортамент комбінату поповнили 15 видів продукції

Металургійний комбінат «Азовсталь» у вересні налагодив виробництво двох нових видів товстолистового прокату. Загалом з початку року сортамент підприємства розширився на 15 видів продукції. Про це повідомив MRPL.City.

Раніше комбінат випускав товстолистовий прокат марки S460NL з єдиної товщиною 50 мм. У вересні підприємство освоїло виробництво цього сортаменту товщиною 80 мм. Фахівці відкоригували хімічний склад сталі, технологію виплавки й розливання, прокатки й термічної обробки для забезпечення необхідного рівня міцності.

Крім цього, було виконано замовлення на виробництво листового прокату товщиною 60 мм сталі марки 09Г2С для виготовлення будівельних конструкцій. Замовлення мало більш жорсткі вимоги в порівнянні зі стандартом щодо хімічного складу й міцнісних властивостей.

Для прокату товщиною 60 мм передбачений 265 клас міцності, а комбінат зміг забезпечити необхідний 345 клас без застосування термічної обробки.

«Утримуючи високі позиції на світовому ринку металопродукції, фахівці комбінату розробляють нові види металопрокату, враховуючи жорсткі вимоги замовників. Щоб вийти на потрібні клієнтові параметри, змінюються хімічний склад сталі, технологія її виробництва й режими термічної обробки», – зазначив Дмитро Зотов, директор з технології та якості «Азовсталі».

Як повідомляв GMK Center, у квітні «Азовсталь» пройшла сертифікаційний аудит класифікаційного товариства American Bureau of Shipping. Підприємство отримало сертифікат відповідності виробництва безперервнолитих слябів і листового прокату для суднобудування.

До того ж наприкінці лютого комбінат продовжив термін дії ще одного сертифікату – від англійського класифікаційного товариства Регістр Ллойда (LR). Воно підтвердило відповідність виробництва листового прокату для суднобудування за правилами LR.

 

gmk.center