Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 15.11.2021

«Азовсталь» у жовтні освоїла випуск чотирьох видів металопродукції

Сталь виготовили на замовлення Бельгії, Фінляндії, а також для будівництва мосту через Дніпро в Києві

Комбінат «Азовсталь» у жовтні освоїв випуск чотирьох видів металопродукції, виготовлених за спецзамовленням. Про це повідомив MRPL.City.

Для замовника з Бельгії комбінат випустив сляби зі скоригованим хімічним складом сталі з урахуванням вимог щодо вмісту кольорових домішок, а частина випущена з більш низьким вмістом азоту.

Ще дві марки сталі – Grade 2626 і Grade 1611 – з більш низьким вмістом кремнію і вуглецю фахівці конвертерного цеху виробили для компанії з Фінляндії.

У товстолистовому цеху випустили листи марки S420NL для будівництва Подільського мосту в Києві. На вимогу замовника вони мають у складі мідь 0,4-0,5%, що необхідно для підвищення стійкості до атмосферної корозії.

«Освоєння нових видів продукції, модернізація виробництва та підвищення професійного рівня фахівців нашого підприємства дають змогу зберігати передові позиції на світовому ринку металургії та впевнено розвиватися», – зазначив Дмитро Зотов, директор з технології та якості «Азовсталі».

З початку року комбінат випустив 19 нових видів продукції для замовників з усього світу.

У 2020 році «Азовсталь» за рік освоїла 23 нових види продукції. Продукція комбінату виготовлялася для замовників з Румунії, Саудівської Аравії та інших країн.

За підсумками 2020 року «Азовсталь» збільшила виробництво прокату на 2,7%, до 3,9 млн тонн, сталі – на 4,5%, до 4,2 млн тонн, чавуну – на 9,4%, до 3,8 млн тонн.

МК «Азовсталь» – металургійне підприємство повного циклу, входить до «Метінвест Холдингу». Підприємство виробляє плоский, сортовий і фасонний прокат, а також має у своєму складі потужності з виробництва коксу.

 

gmk.center