Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 18.10.2022

Brent здорожчала до $92,37 за барель після помірного зниження цін напередодні

Ціни на нафту підвищуються під час торгів у вівторок після помірного зниження за підсумками попередньої сесії.

Вартість грудневих ф’ючерсів на нафту Brent на лондонській біржі ICE Futures на 8:06 за київським часом у вівторок становить $92,37 за барель, що на $0,75 (0,82%) вище за ціну на закриття попередньої сесії. За підсумками торгів у понеділок ці контракти знизилися на $0,01 (0,01%), до $91,62 за барель.

Ціна ф’ючерсів на нафту WTI на листопад на електронних торгах Нью-Йоркської товарної біржі (NYMEX) піднялася на цей час на $0,82 (0,96%), до $86,28 за барель. На час закриття попередніх торгів вартість цих контрактів опустилася на $0,15 (0,2%), до $85,46 за барель.

Підтримку ринку зокрема надає ослаблення долара, який дешевшає до основних валют у вівторок на тлі посилення апетиту до ризику, пише CNBC. Тим часом побоювання щодо потенційної рецесії у світовій економіці обмежують зростання нафтових котирувань.

Знижувальний тиск на нафтові ціни продовжують чинити тривоги щодо посилення грошово-кредитної політики багатьох великих центробанків світу, спрямованих на стримування інфляції, пише Trading Economics.

Тим часом Китай, як очікується, збереже м’яку монетарну політику для підтримки економіки в умовах обмежень, пов’язаних із COVID-19.

Учасники ринку готуються до скорочення видобутку нафти ОПЕК+. Як повідомлялося, на початку жовтня ОПЕК+ ухвалила рішення про скорочення квот на нафтовидобуток з листопада на 2 млн барелів на добу.

 

enkorr.ua