Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 03.07.2020

Британський необанк запускає сервіси для українського бізнесу

Британська компанія Electronic Payment Solutions Ltd оголосила про запуск сервісу для підприємців і компаній з України, які надають послуги та займаються торгівлею на ринках Європи, Азії та Північної Америки.

Про це пише #ШОТАМ із посиланням на Ain.ua.

Зазначається, що клієнти сервісу – це:

  • розробники,
  • дизайнери,
  • маркетологи,
  • digital-фахівці,
  • онлайн-торговці,
  • орендодавці туристичного житла,
  • українські власники іноземних компаній з реєстрацією у понад 40 країнах світу.

Уже тепер клієнти можуть віддалено відкривати рахунки в євро з індивідуальним IBAN і одразу ж отримувати оплату від замовників і клієнтів із усього світу, здійснювати SEPA і SWIFT-платежі більше, ніж у 20 валютах, а також виводити зароблені гроші на карти українських банків.

Із ELPASO будь-який бізнес зможе швидко вирішити проблему з доступом до банківського обслуговування в іноземному банку, що актуально в сьогоднішніх реаліях.

«Послуга користується попитом, бо спрощує життя підприємцям. Адже під час відкриття рахунку в традиційному європейському банку перевірки і бюрократичні процедури можуть затягнутися на місяці. Ми ж не вимагаємо особистої присутності клієнта для ідентифікації та верифікації. Досить заповнити анкету на сайті ELPASO, прикріпити копії і почекати рішення про відкриття рахунку. Це зручно і безпечно, особливо в поточних обставинах», – пояснює СЕО необанка ELPASO Сергій Баймак.

На липень 2020 року заплановані запуски мобільного додатку, інтернет-еквайрінгу для онлайн-бізнесів, впровадження реєстрових виплат на карти українських банків для фізичних осіб і підприємців та клієнтська підтримка в Україні.

«Нещодавно ми отримали статус принципового члена платіжної системи MasterCard. У листопаді-грудні ми почнемо випускати бізнес-карти та платіжні картки для фізосіб. Це означає, що відкрити особистий рахунок за кордоном зможе будь-який українець», – розповів співзасновник необанка ELPASO Ярослав Смакота.

У 2019 році ELPASO отримав ліцензії EMI (Electronic Money Institution) британського фінансового регулятора. Першими клієнтами стали компанії з Євросоюзу і Азії. Штаб-квартира стартапа розміщена в Брайтоні (Велика Британія), а R&D займається українська IT-компанія Finik.Pro.