Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 14.09.2023

Четверо українок потрапили до щорічного рейтингу TIME Next 100 – людей, що змінюють світ

У цьогорічний рейтинг Time Next 100 увійшло четверо українок — Перший віцепрем’єр-міністр – Міністр економіки України Юлія Свириденко, українська громадська активістка та виконавча директорка київського Центру протидії корупції Дар’я Каленюк, медик-доброволець, засновниця батальйону “Госпітальєри”, ветеранка та народна депутатка Яна Зінкевич і українська підприємиця, засновниця стартапу Flurosat, який надає технологічні послуги аграрному бізнесу в різних країнах світу  Анастасія Волкова. 

 

TIME100 Next відзначає 100 нових лідерів, які впливають на майбутнє у галузях бізнесу, розваг, спорту, політики, охорони здоров’я, науки, активізму та багато інших. Щорічно у перелік потрапляють зірки шоубізнесу, науковці, політики та урядовці з усього світу, які вже зараз змінюють світ та визначають наше майбутнє.

Юлію Свириденко увійшла в номінацію “лідери”, Яна Зінкевич та Дарія Каленюк в номінацію — “активісти”, а Анастасія Волкова у номінацію “інноватори”.

Нагадаємо, минулого року до рейтингу TIME100 Next увійшли одразу троє українців. Двоє урядовців – Віцепрем’єр-міністр, Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров та Віцепрем’єр-міністр з відновлення,  Міністр розвитку громад, територій та інфраструктури Олександр Кубраков. А також науковиця-математикиня Марина В’язовська, професорка Швейцарського федерального технологічного інституту. Вона є другою жінкою, яка отримала медаль Філдса – найвищу нагороду для математиків.

 

me.gov.ua