Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 16.11.2023

Денис Шмигаль провів зустріч із головою МЗС Великої Британії

У Києві відбулася зустріч Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля з новопризначеним Державним секретарем у закордонних справах,  справах Співдружності націй та розвитку Сполученого Королівства Великої Британії і Північної Ірландії Девідом Кемероном.

Денис Шмигаль підкреслив, що перший міжнародний візит Девіда Кемерона на посаді очільника МЗС саме в Україну свідчить про високий та беззаперечний рівень підтримки з боку британського Уряду.

Сторони торкнулися важливих та актуальних тем: військова, фінансова, санкційна підтримка. Окрему увагу приділили питанню конфіскації заморожених російських активів на потреби відновлення України.

Прем’єр-міністр України та Міністр закордонних справ Великої Британії обговорили також підтримку українського експорту. Зокрема страхування воєнних ризиків.

«Символічно, що саме з британськими компаніями Уряд України створив новий механізм страхування суден. Розраховуємо на розвиток співпраці в цьому напрямку», — зазначив Денис Шмигаль.

Очільник українського Уряду подякував Великій Британії за тренування українських військових: «Покладаємося на подальшу підтримку нашої країни на шляху до НАТО».

Денис Шмигаль провів зустріч із головою МЗС Великої БританіїДенис Шмигаль провів зустріч із головою МЗС Великої БританіїДенис Шмигаль провів зустріч із головою МЗС Великої БританіїДенис Шмигаль провів зустріч із головою МЗС Великої Британії

 

www.kmu.gov.ua