Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 22.06.2020

Денис Шмигаль: Уряд виділить кошти на ремонт доріг і мостів місцевого значення

Уряд передбачив виділення 22 млрд грн на ремонти та реконструкцію доріг місцевого значення, а також готує окрему програму по ремонту і розбудові мостів.

Про це, відповідаючи на запитання народних депутатів України в рамках «Години запитань до Уряду», заявив Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.

Зокрема, коментуючи наслідки негоди, що сталася в останні дні в чотирьох західних областях України, очільник Уряду зазначив, що необхідно в першу чергу визначити, які збитки нанесені людям, домашнім господарствам, дорожньому фонду та мостам, щоб терміново ліквідувати наслідки негоди.

«Є відповідні резервні фонди, місцеві і державні, відповідними рішеннями в залежності від рівня надзвичайної ситуації кошти переводяться для того, щоб ліквідувати терміново наслідки стихії», – пояснив Денис Шмигаль.

Коментуючи інформацію народного депутата про 15 зруйнованих негодою мостів в Івано-Франківській області, Прем’єр-міністр зазначив, що в Міністерстві інфраструктури опрацьовується окрема програма ремонту і розбудови мостів, у тому числі на дорогах місцевого значення.

«Зараз головне, щоб на мости місцевого значення була підготовлена відповідна проектно-кошторисна документація. Це відносно невеликі кошти у порівнянні з загальною вартістю ремонту та будівництва доріг. Також необхідно підготувати і подати відповідні експертні висновки, а ми будемо віднаходити джерело фінансування. Для нас важливо розвивати інфраструктуру», – заявив Денис Шмигаль.

Джерело: Урядовий портал.