Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 27.06.2019

 «Держзовнішінформ» отримало сертифікат міжнародного стандарту  ISO

Державне підприємство «Держзовнішінформ» отримало сертифікат ДСТУ ISO 9001:2015 Системи управління якістю за вимогами ISO 9001:2015, IDT, що відповідає сферам послуг щодо дослідження ринків та визначання громадської думки; консультаційних послуг щодо керування підприємствами; інформаційних послуг тощо. Про це інформує прес-служба ДП “Держзовнішінформ”.

Сертифікація ISO означає гарантію високої якості роботи підприємства, що відповідає вимогам міжнародної стандартизації. Наявність діючого на підприємстві сертифікату дає впевненість у надійності та компетентності менеджменту компанії. Ці загальноприйняті стандарти визначають методологію та норми, згідно яких мають надаватися послуги у зазначених сферах. Саме завдяки стандартизації споживач може бути впевнений у належній якості отриманих послуг.

Довідка.

Міжнародна неурядова організація ISO була заснована ще в 1947 році для розробки і прийняття міжнародних стандартів. ІСО користується авторитетом як неупереджена, чесна і високопрофесійна організація. У технічній діяльності організації зайняті десятки тисяч експертів з різних країн і галузей. Крім стандартизації ІСО бере участь у вирішенні питань сертифікації.

 

Стандарти ISO

Організацією встановлено більше 15 тисяч міжнародних стандартів, що забезпечують сумісність виробничих процесів і технологій. Стандарти ISO сьогодні є уніфікованим механізмом для оцінки якості виробництва та управління у світовому співтоваристві. Вони застосовуються у всіх традиційних галузях, починаючи від сільського господарства і будівництва, виробництва побутових товарів і найскладнішого медичного обладнання, до новітніх напрямків інформаційних технологій.

Необхідність розробки стандартів ISO диктує ринок. Вони сприяють прогресу бізнесу, розвитку споживчого сектора та економіки в цілому, Найбільш відомі і визнані у світі стандарти ISO 9000 – стандарт управління якістю та ISO 14000 – стандарт управління безпекою навколишнього середовища.