Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 22.05.2020

Добові середньозважені на РДН ОЕС другої декади травня зросли порівняно з аналогічним періодом квітня 2020

Добові середньозважені ціни на РДН Об’єднаної енергетичної системи України (ОЕС) у період з 11 по 20 травня 2020 р. щодобово були вищими за аналогічний період з 11 по 20 квітня 2020 р. Тенденція щодо зниження добових цін РДН ОЕС, що спостерігалася у перші 10 днів травня порівняно з квітнем змінилася на протилежну у другій декаді. Обсяги продажу електричної енергії на РДН ОЕС навпаки знизились у другій декаді травня(11.05-20.05) порівняно з другою декадою квітня(11.04-20.04) і склали 839313,9 МВт.год.

З моменту запуску з 1 липня 2019 року незалежного ринку електричної енергії в Україні учасники отримали змогу вільно закуповувати та продавати електроенергію на спеціалізованих торгівельних майданчиках та відповідних ринках, одним з яких є ринок «на добу наперед».

РИНОК «НА ДОБУ НАПЕРЕД» (РДН) – сегмент ринку, на якому здійснюється купівля‐продаж електричної енергії на наступну добу за днем проведення торгів за вільними конкурентними цінами.

Матеріал підготовлено відділом досліджень промислово-сировинних ресурсів та енергетики. У відділі ви можете замовити цінові довідки із підтвердженням цін електричної енергії на РДН та ВДР та подекадним порівнянням середньозважених цін. Детальніше ознайомитись з переліком послуг відділу досліджень промислово-сировинних ресурсів та енергетики ДП “Держзовнішінформ” можна за посиланням – http://bit.ly/2UXNl4M.