Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 18.04.2016

ДП «Держзовнішінформ» представляє новий продукт – «Electronic & Electrical engineering»

«Electronic & Electrical engineering» – це перше видання з серії каталогів української експортної продукції, яке презентуватиме іноземній аудиторії науково-технічний потенціал України та конкурентоздатну українську продукцію високотехнологічних галузей промисловості.

У каталозі можна знайти найкращі зразки продукції українських підприємств, які зосередили свою діяльність у високотехнологічних галузях: інтелектуальне обладнання, вимірювальну техніку, пристрої регулювання, засоби автоматизації, системи управління, прилади та обладнання. У 2015 році українська продукція експортувалась у 149 країн світу, а сума контрактів склала понад 650 млн доларів. 53% з них припадає на країни ЄС.

Друковану версію каталогу буде розповсюджено через українські посольства за кордоном за допомогою МЗС України та Міжнародного Трейд-клубу в Україні. Електронна версія розсилається торговельно-економічним відділам іноземних посольств, що акредитовані в Україні, іноземним державним та комерційним установам. У подальшому каталог буде розповсюджуватися на ділових заходах в Україні та за кордоном.

Каталог було розроблено та видано ДЗІ за підтримки Асоціації приладобудівників України та CTA Economic & Export Analysts Ltd (Велика Британія). Головна мета видання – презентувати у світі експортний потенціал продукції вітчизняних підприємств у сфері високотехнологічних галузей промисловості, що є одним із основних напрямів роботи ДП «Держзовнішінформ».

Ознайомитись із електронною версією каталогу «Electronic & Electrical engineering» можна на сайті ДП «Держзовнішінформ».