Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 09.10.2019

ДП «Держзовнішінформ» розпочинає цикл оглядів аналізу закупівель нафтопродуктів у системі PROZORRO у 2019 році

Верховна Рада України 19 вересня 2019році прийняла Проект Закону про внесення змін до Закону України “Про публічні закупівлі” та деяких інших законодавчих актів України щодо вдосконалення публічних закупівель №1076.  Згідно яких, у тому числі, знижується поріг для обов’язкового проведення закупівель через Prozorro з 200 тис. грн. до 50 тис. грн., запроваджується інструментарій для боротьби з демпінгом та підвищується персональна відповідальність Замовника. Зважаючи на актуальність, обсяги та структуру закупівель фахівці ДП «Держзовнішінформ» розпочинають аналіз закупівель на Prozorro з ринку нафтопродуктів та будемо публікувати його результати.

Наша компанія впродовж багатьох років співпрацює як з Замовниками закупівель так і з Постачальниками та надає їм інформаційні послуги. Наприклад, щодо рівня цін на товари як на етапі визначення Замовником очікуваної вартості закупівлі, так і при коливанні ціни такого товару на ринку.

В зв’язку з прийняттям Верховною Радою України нової редакції закону про публічні закупівлі №1076 пропонуємо ринку свої послуги ще й в оцінці аномально низького рівня цін, що склався за результатами проведеного аукціону.

ДП «Держзовнішінформ»
тел.: +38 (044) 390-50-70; 390-50-74
Контактна особа: Мельник Олег
e-mail: opm@dzi.gov.ua

сайти:
www.dzi.gov.ua
www.azs.uapetrol.com
www.pricereview.com.ua