Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 15.04.2020

Футуристичний вінтаж. Vogue написав про українку, яка створює аксесуари зі старих гаджетів

Українка Ганна Зарума скуповує гаджети минулих років на вуличних блошиних ринках, щоб створювати незвичайні аксесуари. Про захоплення і творчість дівчини написав Vogue.

Про це пише Новое время з посиланням на статтю видання.

«Замість того, щоб мріяти про останній iPhone, українська художниця бачить красу в гаджетах минулих років, обшукуючи букіністичні магазини і дворові розпродажі у Львові, її рідному місті, в пошуках ретро-комп’ютерів і розкладних фліп-телефонів», – пише видання.

«Я роблю всі свої роботи з уживаних речей, про які всі забули. Я намагаюся дати їм нове життя», – каже Зарума, яка використовує ці предмети для прикраси вінтажного взуття та сумок.

Instagram дівчини заповнений цікавими технологічними творіннями: «Уявіть собі сумку на плече, прикрашену залишками телефону Nokia, сережки з шматків материнської плати, або туфлі, покриті клавіатурою старого комп’ютера».

«Своєю роботою я хочу показати, що немає необхідності мати гроші, щоб займатися мистецтвом», – говорить 21-річна Зарума.

Вона почала створювати химерні речі в минулому році, будучи студенткою юридичного факультету. Однією з перших речей стала пара джинсів, повністю вкритих осіннім листям. Поступово її роботи з використанням старих гаджетів набули футуристичного стилю і вигляду справжніх арт-об’єктів.

Всі роботи дівчини можно переглянути в її акаунті Instagram.