Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 30.05.2019

Кабмін затвердив фінансовий план ДП «Укрхімтрансаміак»

22 травня Розпорядженням Кабінету Міністрів України № 346 було затверджено фінансовий план державного підприємства «Укрхімтрансаміак» на 2019 рік.

Фінансовим планом передбачається, що чистий дохід держпідприємства за підсумками цього року становитиме 1577,5 млн. гривень, а чистий фінансовий результат –   48,3 млн. гривень. Планується також спрямувати на користь держави платежів у загальному обсязі 1360,1 млн. гривень.

«Затвердження фінплану дозволить забезпечити умови для функціонування підприємства у правовому полі, сприятиме стабілізації його фінансового стану, дасть змогу вчасно й у повному обсязі виконувати покладені на ДП «Укрхімтрансаміак» завдання (в т.ч. і міжнародні), а також створить умови для подальшого розвитку», — наголошує в.о. директора Валентин Шліхта.

Відповідно до затвердженого фінансового плану, на 2019 рік заплановані капітальні інвестиції на суму 128 218 тис. грн., які передбачають, зокрема модернізацію та технічне переоснащення пожежної сигналізації, деяких насосних станцій, інтеграцію і модернізацію локальних систем оповіщення населення, модернізацію системи паспортизації та впровадження нового програмного забезпечення, технічне переоснащення автоматичної системи управління, розробку галузевих стандартів, оновлення автомобільного парку (придбання автомобілів для лінійних обхідників), будівництво магістральних радіолінійних ліній зв’язку тощо.