Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 23.12.2021

Компанія «Нібулон» – 30 років успішної праці

 

ТОВ СП “Нібулон” – провідний український інвестор, сільгосптоваровиробник і експортер.

Компанія була заснована 1991 року як підприємство з виробництва та реалізації гібридного насіння кукурудзи і соняшнику зарубіжних селекцій.

З дня заснування ТОВ СП «НІБУЛОН» очолює генеральний директор, Герой України Олексій Вадатурський.

 

З моменту свого створення компанія пережила всі етапи розвитку країни, зміни в економічній і політичній ситуації та законодавчому полі, показавши здатність до виживання і стабільного розвитку.

Сьогодні «НІБУЛОН» – це компанія, яку одні сприймають як портового оператора і великий порт, другі як велику судноплавну компанію чи морського перевізника, треті – як велику будівельну компанію, четверті – як логістичну систему, п’яті – як велике аграрне підприємство, зернотрейдер або компанію з левовою часткою в зерновій торгівлі України.

За 2020/2021 маркетинговий рік «НІБУЛОН» експортував 4,6 млн тонн українського збіжжя, що робить останні п’ять маркетингових років діяльності кращими для компанії.

Успішна робота підприємства відзначена державними нагородами та почесними грамотами.

 

Отже за кожним із досягнень стоїть колосальна наполеглива праця, пройдені численні виклики та випробування, подолані труднощі та перепони, які і зробили «НІБУЛОН» справжнім лідером та драйвером розвитку України.

 

Компанія не зупиняється на досягнутому і наділі планує розширювати сферу своєї діяльності.