Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 20.02.2020

Компанія Укроборонпрому продає через ProZorro три літаки АН-26

Холдингова компанія “Артем”, що входить до складу концерну “Укроборонпром”, виставила на продаж 3 літаки цивільної авіації типу АН-26, відкритий аукціон на платформі Прозоро відбудеться 10 березня 2020 року.

Легендарні АН-26 стали наймасовішими літаками, які випускалися на авіаційному заводі в Києві. Колективом ДП “Антонов” було побудовано 1402 серійних Ан-26. Високі льотні якості, надійність конструкції, можливість експлуатації з ґрунтових аеродромів, економічність і простота технічного обслуговування забезпечили цим літакам визнання не тільки на батьківщині, а й за кордоном.

Завдяки Прозоро, сьогодні є унікальна можливість придбати один з трьох літаків від ДАКХ “Артем”:

Протягом багатьох років ці літаки справно доставляли продукцію “Артема” та комплектуючі деталі до них в різні куточки України та світу. Втім, протягом останніх 10 років у підприємства відпала виробнича необхідність використовувати ці повітряні судна. Наразі усі три літаки потребують капітального ремонту аби знову піднятися у небо або можуть бути альтернативно використані на землі без значних інвестицій.

Уточнити інформацію щодо літаків та подати свою цінову пропозицію на сайті Прозоро можливо до 9 березня.

Стартову ціну продажу повітряних суден визначено незалежною експертною організацією, виходячи з наявного технічного стану за допомогою порівняльної, втратної та доходної методології, результати експертизи рецензовано експертною радою Українського товариства оцінювачів.