Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 24.11.2020

Крюківський завод готовий до серійного виробництва вагонів-платформ

Крюківський вагонобудівний завод готується до серійного виробництва нових вагонів-платформ моделей 13-7138 та 13-7138-01 – рішення ухвалила міжвідомча комісія.

Про це повідомили у пресслужбі заводу, пише ШоТам.

Що вирішила міжвідомча комісія

Підсумкова ухвала комісії дозволяє підприємству за наявності замовлень приступити до серійного випуску 60-футових платформ моделей 13-7138 та 13-7138-01. Вони призначені для перевезення великотоннажних контейнерів і колісної техніки, що не вимагають захисту від атмосферних опадів.

Наступний крок реалізації даного проєкту – підготовка матеріалів за результатами виконаних робіт щодо вагонів-платформ моделей 13-7138 та 13-7138-01 для розгляду на черговому засіданні експертної групи Комісії вагонного господарства у грудні поточного року. Ця комісія має вивчити надані матеріали і прийняти рішення про внесення вагонів-платформ моделей 13-7138 та 13-7138-01 до довідника «Моделі вантажних вагонів» із правом курсування у міжнародному сполученні.
Чим наша платформа краща за інші

Зазначається, що на заводі працювали з урахуванням попиту на контейнерні перевезення. Розробляли модельний ряд вагонів-платформ для перевезення багатотоннажних вантажів. Результатом цієї колективної роботи команди ПАТ «КВБЗ» стали дві моделі платформ для перевезення контейнерів різної величини і ваги довжиною від 20 до 45 футів.

Про вагон

Дослідний зразок вагона-платформи, виготовлений у складально-зварювальному цеху корпусу пасажирського вагонобудування, пройшов повний комплекс попередніх та приймальних випробувань. Проводили їх спеціалісти випробувального центру КВБЗ та Дніпровського національного університету залізничного транспорту ім. академіка В. Лазаряна. Висновки експертів свідчать про його відповідність технічним вимогам та державним стандартам щодо вантажного залізничного транспорту.

Серед особливостей, що вирізняють ці вироби серед подібних, варто назвати те, що міцності й витривалості рамі вагона надають виготовлені з високоякісних матеріалів за оригінальними кресленнями наших спеціалістів базові елементи конструкції. Рама, кузов, автоматичне гальмо колодкового типу, гальмо для стояння, автозчіплювальні пристрої з поглинальними апаратами й візки власного виробництва, підніжки й поручні для складача поїздів – усі елементи вагона-платформи поєднані у виробі таким чином, щоб зробити його експлуатацію максимально зручною і довготривалою.