Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 04.09.2019

“Метінвест” один із найуспішніших українських брендів

Група “Метінвест” увійшла в топ-20 найуспішніших українських брендів, які стали відомими по всій Україні і увійшли в число лідерів у своїх галузях. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на відповідний рейтинг, підготовлений ЗМІ з урахуванням відомостей з різних відкритих джерел, у тому числі офіційної інформації компаній, повідомлень у медіа, думок галузевих експертів.

Як відомо, ТОВ “Метінвест Холдинг” – управляюча компанія групи “Метінвест”, було засноване в 2006 році. До групи увійшли підприємства металургійної, вугільної, гірничорудної та коксохімічної галузей. “Метінвест” є першим і єдиним українським учасником Всесвітньої асоціації виробників сталі (World Steel Association).

Група “Метінвест” контролює весь виробничий ланцюжок від видобутку руди і вугілля до виробництва напівфабрикатів і готової продукції, і має мережу продажів у всіх ключових регіонах світу. Як зазначають автори рейтингу, близькість підприємств до ключових залізничних ліній і портів дозволяє оперативно постачати сировину і металопродукцію по всьому світу. Група підтримує глобальні ініціативи і бере участь у міжнародних екологічних проектах. Так, у 2010 р. “Метінвест” приєднався до Глобального договору ООН.

“Метінвест” також зміцнює свої позиції найбільшої гірничо-металургійної групи в Україні. У 2018 р. реалізована інвестиційна програма на 900 млн доларів, що стала рекордною для “Метінвесту” за останні сім років.