Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 18.01.2021

Мінекономіки проводить опитування бізнесу щодо інноваційної діяльності в Україні

Мінекономіки проводить опитування “Інноваційна діяльність в Україні: чинники успіху та перешкоди” серед власників, керівників, менеджерів бізнесу та організацій.

Опитування здійснюється у рамках моніторингу імплементації однієї із стратегічних цілей Експортної стратегії України на 2017-2021 роки щодо створення сприятливих умов, що стимулюють торгівлю та інновації для диверсифікації експорту.

Задум реалізується за фінансової підтримки уряду Німеччини через Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH у межах проекту “Застосування та імплементація Угоди про асоціацію між ЄС та Україною у сфері торгівлі”.

Мета опитування полягає у виявленні потреби бізнесу у сфері інноваційної діяльності та визначенні можливостей і форм співпраці з державою в частині монетизації інновацій.

Якою є ситуація з монетизацією інновацій у різних секторах? Якої допомоги потребують компанії для успішного виведення нових і вдосконалених продуктів та послуг на ринок України та експортні ринки? Ці та інші питання є предметом дослідження.

Електронне опитування складається з 28 запитань і займе близько 10 хвилин. Усі респонденти отримають можливість ознайомитись з результатами опитування у форматі презентації.

Пройти опитування, яке триватиме до 31 січня 2021 року, можна за посиланням: http://bit.ly/2XHiB8d.

Джерело: Урядовий портал.