Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою

Бізнес-плани для перспективного та стабільного бізнесу.               14 червня 2021 року підписано меморандум про співробітництво між ДП “Держзовнішінформ” та Держмитслужбою
Опубліковано 08.12.2017

Мінекономрозвитку розширило список виробників для пільг на покупку агротехніки

Міністерство економічного розвитку і торгівлі додало 20 виробників до переліку вітчизняних підприємств, закупівля агротехніки яких буде частково компенсуватися аграріям з держбюджету, і довело його кількість до 60.

Згідно з оновленим списком, до переліку підприємств, вартість техніки яких буде компенсуватися, зокрема, додано ТОВ “Агроліга Трейд”, ТОВ “Красіловагромаш”, ТОВ “Іригатор Україна”, ДП “Ливарний завод” та ТОВ “Еверласт”, передає БізнесЦензор з посиланням на Інтерфакс-Україна.

Як повідомлялося, Мінекономрозвитку затвердило перелік з 40 вітчизняних підприємств, закупівля агротехніки яких, буде частково компенсуватися з держбюджету 31 травня 2017 року.

Тоді до переліку підприємств, вартість техніки яких буде компенсуватися, увійшли: ПАТ “Харківський тракторний завод” (ХТЗ), ДП “Південмаш ім.Макарова”(ЮМЗ), Хорольський механічний завод, ПрАТ “Завод “Фрегат”, Лозівський ковальсько-механічний завод (ЛКМЗ), Карлівський машинобудівний завод (КМЗ), Херсонський машинобудівний завод, ПАТ “Бердянські жниварки”, ПАТ “Ельворті”.

Аграрії, починаючи з 2017 року, будуть отримувати через банки часткову компенсацію вартості сільськогосподарської техніки в розмірі 20% її вартості за умови, що рівень локалізації виробництва цієї техніки в Україні перевищує 35%.

У бюджеті на 2017 рік на зазначену програму передбачено близько 550 млн.грн.

Джерело: БізнесЦензор