У Білій Церкві виробник локшини та пюре Rollton побудує ще один завод. Для виробництва використовуватимуть 70% українських сировини та матеріалів. Про це розповіла секретар Національної інвестиційної ради при президентові України Галина Янченко, пише Comments.ua.
За її словами, іноземний інвестор Mareven Food вже має виробництво у Білій Церкві, на якому працюють понад пів тисячі українців. На будівництво ще одного підприємства з виробництва локшини планують витратити $70 млн. Нові виробничі потужності виробника локшини з’являться у Білій Церкві в рамках реалізації в’єтнамсько-японського інвестиційного проєкту. Кошти також направлять на розвиток системи дистрибуції товарів.
Новий виробничий комплекс у Білій Церкві буде розташований на площі у 16 га. Тут побудують виробництво, центр розробки нової продукції, офіси компанії та склади. Потужність нового виробництва прогнозують у 160 тис. т готової продукції на рік. На новому заводі створять понад тисячу нових робочих місць.
kurkul.com